HTML

MAAARRIIOONN!

Hmmmm... Új élet, új arculat, új én... Talán téged is beújítsalak??XD

Friss topikok

Linkblog

Mit nekem cirkusz ha van családom?

Tiagirl 2009.05.17. 21:02

Szióóóó nektek! Ma nagyon jó volt... Apáék homokozót építettek (legalábbis próbálkoztak építeni-ami azt illeti egész jól sikerült). Mi Kirára vigyáztunk mivel újonnan homokot eszik... Aztán összeszedtük az epret, ettünk egy jót. Majd bikinibe öltöztünk-mivel dog meleg van/volt, és mama lezuhiztatott minket a slaggal... Befejezésül most kivételesen együtt-egyszerre vacsoráztunk, körbe ültük a hatalmas asztalt és jókat röhögtünk.

Anyu mutatott egy új fanfices blogot. Eeeszméletlen! Ezúton is meg szeretném köszönni Spirit Bliss-nek, hogy kitalálta Bella és Jacob unokájának Bella Black-nek és Edwardnak a sztoriját... Ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy kritikát írjak! :
 Bella és Edward( a nagyobb :D) története lebilincselő, érzéki (najó az a próbálkozás dolog nagyon ciki volt!), itt-ott vicces, megrázó(nagyon-nagyon megijedtem mmikor azt hittem hogy el fogja veszíteni a babát!!), és lehet hogy lerágott csontnak tetszik de akkor is romantikus... Hát ennyi telik tőőőőlem. Hihi megy Hilary Duff tökéletes férfi című filmje. Hm... Mr. Big itt romantikus nőismerő kedved! pasas. Na jó segítenétek? I fell I'm crazy nooooow!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tia-love-story.blog.hu/api/trackback/id/tr361127447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása